Wat te doen in Alicante

Alicante is een stad waar de meeste mensen door heen vliegen, letterlijk en figuurlijk. Dit is eeuwig zonde, want Alicante heeft veel te bieden als stad. Prachtige architectuur met veel kleuren, echte Spaanse straatjes, een oud Kasteel genaamd Santa Bárbara  gelegen op de berg Benacantil en dat zijn nog maar een aantal kenmerken van deze stad.

Kasteel Santa Bárbara

Een wandeling naar dit kasteel is zeker de moeite waard. Een uitdaging voor elke wandelaar door de steile trappen, maar een beetje beweging op vakantie is niet zo’n slecht idee, toch? Wil je liever een beetje rustig aan doen? dan is er ook een lift naar het Kasteel van Santa Bárbara.  Hier word je beloond met een spectaculair uitzicht over Alicante en de zee.

Echt Spanje

Een wandeling door de straatjes van Alicante, een wijntje met “tapaatje” op één van de vele terrassen, het strand, de zee en het mooie weer. Het valt niet te ontkennen dat deze hele stad het echte “Spaanse gevoel” geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *